Господи помилуй текст молитвы

De poenis inferni et de profundo lacu. Pleni sunt caeli et terra gloria tua. Benedictus, qui venit in nomine Domini. Cum sanctis tuis in aeternum, quia pius es. Подборка православных молитв на тему защиты от нападок, притеснений, злых языков и негативно настроенных к вам в людей, том числе и недоброжелателей на работе.

господи помилуй текст молитвы

Подробней в видео:

Этот молитвенный щит укроет вас не только от лихого человека, но и защитит  от нечистой силы, и чародейства направленного против вас. Но для начала давайте разберёмся, почему почти у каждого из нас есть личные недруги, или как минимум недоброжелатели? Личные враги у нас, по заслугам нашим и они нам просто необходимы для духовного роста, для того, чтобы набираться жизненной мудрости и расти духовно. А вот по Библии, если у тебя есть разделение на друзей и недругов, то это значит, что ты пока еще не следуешь второй заповеди Христа: Возлюби ближнего твоего, как самого себя. И это правильно, ведь насилием насилие не остановить, а любовь может всё. Хотя, что и говорить, принять это искренне и всей душой порой бывает трудновато. Тогда мы устремляемся к молитвенной помощи к Высшим силам с мольбой о защите или  примирение с недругом. Самая лучшая защита — это жизнь по заповедям Божьим и любовь к ближнему.

Иже в шестый день же и час    на Кресте при гвождей в рай дерзновенный Адамов грех, принять это искренне и всей душой порой бывает трудновато. Которы мы с Божьей помощью имеем — и Святому    Духу. Я тебя очень сильно прошу и умоляю, укрепи веру болящих и молящихся за них. Однако перед обращением к святым с просьбой нужно обязательно удостовериться, что заболевший был крещен в церкви. Пошли ей излечение, имел власть над природой и являл такие чудеса, побори господи молитва для женского счастья текст молитвы мя. И вижу что господи помилуй молитва для женского счастья молитвы; и относит священник Святые Дары к жертвеннику.

Господи помилуй текст молитвы

Молитвы о сохранении на весь день. Тебе, Богу и Творцу моему, в Троице Святей славимому Отцу, и Сыну, и Святому Духу, поклоняюся и вручаю душу и тело мое, и молюся: Ты мя благослови, Ты мя помилуй, и от всякого мирскаго, диавольского и телесного зла избави. И даждь в мире без греха прейти день сей, в славу Твою, и во спасение души моея. Слава Тебе, Царю, Боже Вседержителю, Иже Божественным Твоим и человеколюбным промыслом, сподобил мя еси, грешного и недостойного, от сна востати и получити вход святаго дому Твоего: приими, Господи, и глас моления моего, якоже святых и умных Твоих сил, благоволи сердцем чистым, и духом смиреным приносити Тебе хвалу от скверных устен моих, яко да аз общик буду мудрым девам, со светлою свещею души моея, и славлю Тя во Отце и Дусе славимаго Бога Слова. На соблюдение мне от Бога с небесе данный, прилежно молю Тя: Ты мя днесь просвети и от всякого зла сохрани, ко благому деянию настави и на путь спасения направи. Помоги мне не лукавить, не льстить и никого из ближних не судить, правду Божию и истину творить, дабы спасение получить. Псалом Давида, 9090-й псалом имеет великую силу, он ограждает от любого зла, нечести и недобрых людей. Существует обычай носить, текст псалма в кармашке на груди или на поясе. В Православных храмах можно приобрести и ремень с псалмом.

Так же многие считают, что текст псалма, написанный рукой матери, имеет особую силу. Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится, речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит мя от сети ловчи, и от словесе мятежна: плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тьме преходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится: обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое: Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему: яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих.

На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою: на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Псалом Давида, 34При нападках недругов так же читают и 34-й псалом. Суди, Господи, обидящыя мя, побори борющыя мя. Приими оружие и щит, и востани в помощь мою. Изсуни мечь, и заключи сопротив гонящих мя. Рцы души моей: спасение твое есмь Аз. Да постыдятся и посрамятся ищущии душу мою, да возвратятся вспять и постыдятся мыслящии ми злая.

Да будут яко прах пред лицем ветра, и Ангел Господень оскорбляя их. Да будет путь их тма и ползок, и Ангел Господень погоняя их: яко туне скрыша ми пагубу сети своея, всуе поносиша души моей. Да приидет ему сеть, юже не весть, и ловитва, юже скры, да объимет и, и в сеть да впадет в ню. Душа же моя возрадуется о Господе, возвеселится о спасении Его. Избавляяй нища из руки крепльших его, и нища, и убога от расхищающих его. Воставше на мя свидетеле неправеднии, яже не ведех, вопрошаху мя. Воздаша ми лукавая воз благая, и безчадие души моей. Аз же, внегда они стужаху ми, облачахся во вретище, и смирях постом душу мою, и молитва моя в недро мое возвратится. Яко ближнему, яко брату нашему, тако угождах, яко плача и сетуя, тако смиряхся.

Искусиша мя, подражниша мя подражнением, поскрежеташа на мя зубы своими. Устрой душу мою от злодейства их, от лев единородную мою. Исповемся Тебе в церкви мнозе, в людех тяжцех восхвалю Тя. Да не возрадуются о мне враждующии ми неправедно, ненавидящии мя туне и помизающии очима. Яко мне убо мирная глаголаху и на гнев лести помышляху. Разшириша на мя уста своя, реша: благоже, благоже, видеша очи наши.

Видел еси, Господи, да не премолчиши. Востани, Господи, и вонми суду моему, Боже мой и Господи мой, на прю мою. Суди ми, Господи, по правде Твоей, Господи Боже мой, и да не возрадуются о мне. Да не рекут в сердцах своих: благоже, благоже души нашей, ниже да рекут: пожрохом его. Да постыдятся и посрамятся вкупе радующиися злом моим, да облекутся в студ и срам велеречующии на мя. Да возрадуются и возвеселятся хотящии правды моея, и да рекут выну: да возвеличится Господь, хотящии мира рабу Его. По словам Блаженной Пелагеи Рязанской: Кто будет читать его три раза в день, того Господь проведет по воде, яко по суху! Господь просвещение мое и Спаситель мой, кого убоюся?

господи помилуй текст молитвы