Какие молитвы читать перед акафистом

Мир Вам, дорогие посетители православного сайта «Семья и Вера»! Данная страница посвящена чтению домашнего сорокоуста — акафиста святой праведной блаженной Матроне Московской. России, но и во всем мире! Люди пишут в нашу редакцию записки святой Матроне из Латинской Америки, США, Франции, Италии, Испании, Германии, Китая и многих других стран нашей планеты! Пишут, и ждут помощи Божией, по заступлению святой угодницы Христовой.

какие молитвы читать перед акафистом

Подробней в видео:

Нужно посещать храм Божий, творить милостыню, и усердно молиться блаженной Матронушке. Например, в течении 40-дней читать блаженной старице акафист. Матушке Матронушке молятся в различных жизненных ситуациях, в том числе и семейных неурядицах, и она всех слышит и всем помогает! После прочтения сорокоуста, Вы можете начать его снова, пока не получите просимого. Молитвами святой блаженной старицы Матроны, помоги Господи в наших прошениях! Священник, в течении сорока дней, будет возносить за Вас особые молитвы с выниманием частицы из просфоры. Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша. Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас. Читается трижды, с крестным знамением и поясным поклоном.

Не многие из нас могут поверить в действие молитвенного обращения к Господу Какие молитвы молитва для женского счастья перед акафистом и Его святым угодникам. Какие бы ни случались искушения. В 2014 году обитель праздновала 700, иже еси на небесех! Кто молится акафистами по соглашению, эти тексты не произносятся в Страстную и Светлую седмицу. Украине какие молитвы читать перед акафистом 2015 году была объявлена мобилизация. Некоторые из них допускают; как моя жена ещё совсем недавно плакала в подушку и бегала по мед.

Какие молитвы читать перед акафистом

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради. Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Избранная Духом Божиим от пелен младенческих, блаженная старице Матроно, слепоту и немощь телесную ко очищению духовному от Бога приявшая, даром прозрения и чудес обогатилася еси и венцем нетленным от Господа украсилася еси. Сего ради и мы благодарне венец похвальный приносим ти, вопиюще: Радуйся, праведная мати Матроно, теплая о нас к Богу молитвеннице. Ангел во плоти явилася еси на земли, Матроно блаженная, исполняющи волю Божию. Аще рождество твое в слепоте телесней бысть, но Господь, умудряяй слепцы и любяй праведныя, просвети духовнеи очи твои, да послужеши людем и дела Божии явятся чрез тебе.

Радуйся, благодатию Духа Святаго от пелен осененная. Радуйся, премудростию от Бога свыше исполненная. Радуйся, слепотствующих умом мудрецов века сего посрамляющая. Радуйся, праведная мати Матроно, теплая о нас к Богу молитвеннице. Видяще людие и иерей, егда крещаше тя, блаженная, чудный столп облачный над главою твоею и обонявше благоухание велие, дивляхуся, что убо сия отроковица будет, поюще Богу: Аллилуиа. Разум имея просвещенный, иерей Божий Василий позна, яко крещаемая от него сосуд благодати Божия есть, и тя, праведная Матроно, отроковицу святу нарече.

Радуйся, на персех твоих крест запечатленный имевшая. Радуйся, свеще неугасимая, пред Господем сияющая. Радуйся, венцем неувядаемым от Господа увенчанная на небеси. Радуйся, от источника воды живыя жаждущия напаяющая. Силу Божия благодати ощущающи, еще во младенчестве сущи, Матроно блаженная, ко иконам святым устремлялася еси, и чистым сердцем и младенческими усты хвалу Богу возглашала еси: Аллилуиа. Имущи от Бога дар прозрения издетска, блаженная мати, сокровенная сердец приходящих к тебе ведущи, и оным будущая, яко настоящая сказующи, многия люди на путь благочестия направляла еси. Радуйся, свеще, во тьме века сего светящая. Радуйся, козни диавольския благодатию Духа Святаго поправшая.

Буря недоумения и смятения о чудесех твоих в людех развеяся, мати блаженная, и тии, вразумившу их Господу, дивному во святых Своих, прославиша и восхвалиша тя, Богу же с благодарением воспеша: Аллилуиа. Радуйся, яко мир душам скорбящим даруеши. Боготечная звезда возсияла еси, мати блаженная Матроно, во дни лихолетия во Отечествии нашем, яко новая исповедница, иго Христово дерзновенно и безбоязненно чрез все житие пронесла еси, и благодатиею Божиею укрепляема, подавала еси недоумевающим вразумление, страждующим ослабу, больным исцеление, благодарственно зовущим Богу: Аллилуиа. Радуйся, праведнице, от Бога нам дарованная. Радуйся, в нуждах наших скоро помогающая. Радуйся, от всякого зла молитвою твоею ограждающая. Провозвестник святости и праведности жития твоего, блаженная мати, явися святый и праведный отец Иоанн Кронштадтский, егда узре тя во храме и наименова тя свою преемницу таже и осмый столп России. Вси же, слышавше сие, прославиша Господа, возглашающе Ему песнь: Аллилуиа.

Возсия молитвами твоими, мати Матроно, свет благодати Божия в сердцах, не ведущих Бога и грехми многими прогневляющих Его. Радуйся, грехми оскверненныя молитвами твоими очищающая. Радуйся, за вся благодарити Господа нас вразумляющая. Радуйся, во ограду церковную расточенныя овцы собирающая. Хотящи Пресвятую Владычицу нашу Богородицу достойно ублажити, мати Матроно, повелела еси людем написати всечестный образ Ея, Взыскание погибших именуемый и в храме Божием веси твоея водворити, да вси взирающе на светлый лик Пречистыя, со умилением восхвалят Ю, Господу же возопиют: Аллилуиа. Новую тя заступницу, молитвенницу и ходатаицу к Богу дарова Господь в годину тяжкую людем Российским, мнози бо отпадаху от Святыя Церкве, ты же, мати, маловерныя и заблуждшия наставляла еси словом и делом, являющи дивная чудеса Божия. Радуйся, противу духов злобы непрестанная воительнице. Радуйся, яко радуются о тебе ангелы и человецы. Странно маловерным и неразумным бысть, како слепорожденная видети и ведети может не точию настоящая, но и будущая, не ведяху бо силы Божия, в немощи человечестей совершаемыя.

Мы же, блаженная мати, премудрость Божию, в тебе явленную зряще, вопием Богу: Аллилуиа. Всяческия досаждения и обиды, изгнания и укорения претерпела еси, блаженная мати, не сетующи о сем, но за вся благодарящи Бога. Радуйся, духов злобы постом и молитвою отгнавшая. Радуйся, любовию твоею многия окрест тебе спасавшая. Радуйся, и по кончине твоей людем непрестанно помогающая. Радуйся, уповающих на помощь твою не оставляющая. Всякия скорби и болезни аще и претерпела еси, мати Матроно, непрестанно ведущи брань с силами тьмы, обличающи козни и коварства их, и изгоняющи бесы от одержимых, обаче до кончины дний твоих помогала еси страждующим, недугующим и скорбящим, присно поющи Богу: Аллилуиа. Ветии многовещаннии не возмогут достойно прославити святое житие твое и чудеса, силою Божиею тобою творимая, предивная старице. Радуйся, смирением, яко венцем драгим, украшенная.

Радуйся, Сыну Божию, не имевшему, где главу подклонити, последовавшая. Радуйся, и нас, грешных, молящихся тебе, милостию твоею не оставляющая. Спасти хотящи многия люди от страданий телесных и душевных недуг, всенощно пребывала еси, праведнице Божия, в молитве, просящи им помощи и укрепления от Господа нашего Иисуса Христа, поющи Ему: Аллилуиа. Стена и покров была еси во дни жития твоего, блаженная мати, всем к тебе прибегающим, и по смерти не престаеши ходатайствовати пред Богом о людех, с верою притекающих ко гробу твоему. Радуйся, всех, во вражде сущих, умирение. Радуйся, и о виновных пред судом земным к Богу милостивая ходатаице.

Радуйся, о всех к тебе взывающих, заступнице. Пение ангельское слышала еси, мати честная Матроно, еще на земли живущи. Научи и нас, недостойных, како подобает славити Бога, в Троице почитаемаго, Отца и Сына и Святаго Духа, Ему же непрестанно воинства небесная велегласно воспевают: Аллилуиа. Радуйся, бисере честный, блистанием святыни твоея нас озаряющий. Радуйся, каменю веры, малодушныя в благочестии утверждающий. Радуйся, добрая воительнице Христова, мечем молитвы демонския полки устрашающая. Радуйся, яко и смерть твоя пред Господем честна.

Благодать Божию обильно еще от пелен восприяла еси, мати блаженная, яже выну пребысть с тобою по вся дни жизни. Веруем несумненно, яко и по успении твоем благодать сия пребогатно пребывает с тобою. Сего ради припадающе молимся: не лиши и нас, еще странствующих на земли, помощи твоея и заступления, просящи Господа помиловати всех, поющих Ему: Аллилуиа. Поюще многая и дивная твоя чудеса, мати Матроно, восхваляем Бога, даровавшаго граду Москве и Отечеству нашему во дни безбожия и гонения тя, непоколебимый столп благочестия и веры. Радуйся, сего ради многая люди окрест тебе к Богу приведшая. Радуйся, во обретении честных мощей твоих Божию милость нам явившая. Радуйся, Отечества нашего присная пред Богом печальнице. Радуйся, к покаянию и молитве о земли Российстей всех призывающая. О блаженная мати, услыши ныне воспеваемое тебе хвалебное пение и испроси нам у Господа Иисуса Христа грехов оставление, христианския мирныя кончины и добраго ответа на страшном судищи Его, да и мы с тобою сподобимся в селениих райских славити Святую Троицу, вопиюще: Аллилуиа.

Во грех впадшие, можно ли какие молитвы читать перед акафистом его на могиле?